Analytics

woensdag 23 september 2009

Meet the new car

 

Meet the new car! Ik heb hem in principe eind oktober, net op tijd om mijn gezin op het Heilig Hart te gaan oppikken. Errug blij mee :)

Volvo doet erg haar best om haar deel van de koek te vergroten, dus ze gooien nogal met opties en packs's en velgen. All tricked out! Jeeej!
Posted by Picasa

maandag 21 september 2009

Weekend review

Ja dames en heren ja! De Lars is geboren! Eerste zoon van Fien en de Vince of Darkness De laminaat is gelegd, ik heb gewerkt en in mijn kot gezeten. Niet bij mijn ouders geraakt, niet in Schriek geraakt, maar toch een druk weekend gehad.
Foto's volgen, met de uitleg over de babykamer die nu bijna helemaal klaar is.

dinsdag 15 september 2009

Weekend Review

Weekend was te kort, gewerkt, gefeest, gewerkt en Harry Potter gezien. Twee handvaten zo goed als af, eentje bijna klaar. Ik moet dringend mijne lijm is gaan halen bij de baas.

maandag 14 september 2009

Inglorious Basterds





Vorige week gaan kijken en het was fantastisch. Bradd Pitt staat als protagonist op al het promo materiaal, maar het is eigenlijk Hans Landa, de SS kolonel, gespeeld door Christoph Waltz die de echte hoofdrolspeler is. Aanrader op alle vlakken, ook al is het hier en daar wat voorspelbaar.

dinsdag 8 september 2009

Half top half kut

Vreemde dag vandaag. Ik had al moeten strijden om een dag congé te krijgen, dus had ik het eigenlijk moeten zien aankomen. Vanochtend de geboortelijst bij de Kinderplaneet gaan leggen en daarna verder gedaan aan de muren in de kinderkamer. Prep werk voor de behanger die vrijdag onze weerbarstige muren gaat proberen te bedwingen. Ons ma was een handje komen toesteken, wat leuk is en vroeg me om efkes met haar naar het Stad te rijden om bij de Mister Minit haar schoenen te gaan laten repareren terwijl de polyfilla droogde. Banaal, maar nodig, dus wij weg.

Toen we weer wilden vertrekken van onze commiskes heeft er iemand tegen mijne auto gereden. En dan, hoe kan het ook anders, vluchtmisdrijf gepleegd. Ik stond stil op dat moment, thank god. Prachtige zonnige dag, den buro, hier tekenen astublief, we gaan is een foto'ke pakken se Als ge een buske van de infrabel (of electrabel, the jury is still out) ziet met een dikke buts in zijne rechterflank en stuk van mijn fokking nummerplaat, doe mij een plezier en slaag zijn moeder voor mij.

Hard.

zaterdag 5 september 2009

Kinderkamer

Ja dames en heren ja, de tappisseur komt volgende week vrijdag! Dan hopelijk de laminaat gelegd krijgen in de dagen die volgen en dan zijn we klaarrrrrrrr voor de meubeltjes.

donderdag 3 september 2009

Above, below and trough the line

Marketing is niks en marketing is alles. Vandaag las ik in De Standaard dat Dirk Claes, de Rotselaarse burgemeester van CD&V signatuur (en part-time herbergier in Wezemaal) een licentie had losgekregen van Anheuser-Inbev om Jack-Op, het oude Werchterse studentenbier nieuw leven in te blazen. De bedoeling is om het mettertijd als een echt regionaal product aan te bieden en dat enkel en alleen in een straal van 10 km rond Werchter zal mogen verkocht worden.
Dat het een mooi initiatief is, zal geen mens tegenspreken, wat wél opvallend is, is dat De Standaard een halve pagina aan het verhaal wijdt in haar weekuitgave.

Zou dat kunnen te maken hebben met het gunstige klimaat over bier, gecreeërd door het Canvasprogramma Tournee Génerale en onderhouden door Delhaize?

Ik denk van wel :)

Voor alle nieuwe bierliefhebbers, er waren al paladijnen voor Tournee Génerale. Ik ken er eentje van. Hij heeft nen blog.

Sound of Music


Kristin heeft "Op zoek naar Maria" op VTM van erg dichtbij gevolgd. Het musical genre gaat haar nogal nauw aan het hart en gisterenavond is dat tot de climax gekomen. Stadsschouwburg Antwerpen, Balkon, Sound Of Music. Ze heeft van elke second genoten. Ik moet tot mijn scha en schande toegeven dat nadat ik van het initiële: "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH" vanaf was, er best van genoten heb. (In het Engels is daar een mooi woord voor: cringe) Binnen het medium was deze productie perfect uitgevoerd. Het is een Nederlandstalige musical dus een beetje awkwardness is te verwachten, maar toch waren de vertalingen van dergelijk niveau dat het geen pastiche van het origineel werd. Of is dat sowieso een contradictie? ;)
Het enige echte minpunt was de bevolkingsgroep die hun collectief iets te grote reet in de kleine rode stoeltjes perstte. Ritmisch geklap, antwoorden op dialoog (de dialoog op de scene, that is.), chips en luid commentaar. VTM in da house, maar ik vermoed dat dat van bij de start de bedoeling was. Ik heb vaak last van plaatsvervangende schaamte en gisteren heb ik mijn hartje helemaal kunnen ophalen.

woensdag 2 september 2009

Foto van de maand

 


Mijn vrouw en kind(nog niet afgebeeld) in de zetel. Mooi he?
Posted by Picasa

Pottekes in de muur

 



Dit was voor de plakker zijn passage, natuurlijk.
Posted by Picasa

Getalenteerde mensen

 


Gisterenavond op visite bij Fien en Vincent. Ik had een tijdje geleden bij hem een schilderij gecommissioneerd en gisteren was het de officiële overhandiging. Mijn opdracht was vrij eenvoudig: een winterlandschap. Grote open ruimtes. Narnia, basically. De Vince of Darkness heeft daar zijn eigen twist aan gegeven en me een origineel olie op doek stuk afgeleverd waar menigeen een punt aan kan zuigen. Hij heeft zijn stijl niet benoemd, maar ik noem het expressionistisch.

Nu is het aan mij :)
Posted by Picasa

dinsdag 1 september 2009

To do's

De electricien komt deze week, de behanger zal hoogstwaarschijnlijk volgende week volgen en de Laurent heeft aangeboden om de laminaat te komen helpen leggen. We komen er wel uit. Gisteren de eerste draft van de geboortekaartjes afgewerkt, begint er op te lijken. Vandaag precies een beetje een off-day, redelijk geradbraakt gevoel. Ik ga een beetje koffie zuipen, is zien of het over gaat.