Analytics

dinsdag 26 januari 2010

Channel Zero

Ik heb ze afgelopen vrijdag gezien. Franky DSVD en de zijnen waren scherp, kwaad en on top of things. Hij haalde de hoge noot in "Help" en het gestrum van de nieuwe gitarist klonk wat vuiler dan dat ik me kon herrinneren, maar was toch net wat ze nodig hadden. Ik verwachtte een I love the 90-ties feestje, het was zwartjasserij galore. Het was de moeite.

maandag 25 januari 2010

Kerstboodschap van de Marc

Elk jaar met Kerstmis houden de Vermeylens van Schriek een feest om meneer tegen te zeggen en afgelopen jaar was daar hoegenaamd geen uitzondering op. Als ik me niet vergis hebben we drie uur cadeau'tjes open gedaan. Mijne gebuur Marc was een onderdeel van de festiviteiten en had een kleine kerstboodschap voor Paul, Agnes, Steven, Nadine, Sara, Stefan, Kristin, ons Kaat en mezelf.




Ps. Hij heeft het in 1 take gedaan :)

woensdag 20 januari 2010

Lets throw another shrimp on the Barby mate.


Wie wint dit jaar? Clijsters, Henin of een van de Williams zusjes? Poll aan de rechterkant.

EDIT: Sjah. Het is al verloren he.

Discretie vereist

Beste Inbev,
ik ben momenteel in het bezit van de allerlaatste volledige bak Stella Artois op het Noordelijk Halfrond. Deze clandestien genomen foto in bijlage als bewijs. Ik kan op dit moment de precieze locatie van de allerlaatste volledige bak Stella Artois op het Noordelijke Halfrond (mogelijk ook het Zuidelijke) niet vrijgeven. Hij is veilig, dat is het belangrijkste.



Ik ben bereid om deze allerlaatste bak Stella Artois (van het respectievelijk Noordelijk en Zuidelijk halfrond) aan uw diensten af te staan, maar U begrijpt, beste Inbev, dat de waarde ervan ondertussen toegenomen is van de originele 14,98€ (leeggoed inclusief) tot 2.000€ (leeggoed inclusief).

Ik verwacht eerstdaags van u een reactie zodat we deze transactie snel kunnen afronden. Snelheid is geboden aangezien de veiligheid van mijn gezin in het gedrang dreigt te komen.


Vriendelijke groet,


Sam

Gelukkige vermaanddag Kaatje!

Mijn dochter is vandaag 3 maand oud! En De Lars 4! en Als ik me niet vergis Lena 1!

Kindjes!

dinsdag 19 januari 2010

The Eagle

Ik ben de fileradio erg beu geworden. Thomas kan me niet boeien, Peter is leuk, maar de muziek is om huilen en ik probeer telkens weer, maar ik ben nog te jong voor respectievelijk Radio 1 en 2. Klara is erg rustgevend, maar wat voor naam is Espresso nu eigenlijk? Op de terugweg is het niet veel beter, Siska, Sam, Ann, Dave, het  lijkt zo ongelofelijk sterk op elkaar dat er zelfs van de eenheidsworst niet veel meer overblijft.
Ik zap dus erg veel: StuBru,1,2, Joe, Q, MNM, naar mijn CD'ke, naar de usb stick en weer terug naar de radio. Gisteren, toen ik onderweg terug was naar huis ontdekte ik op 101.7 AFN Eagle, de militaire radio voor de in Europa gestationeerde Amerikaanse troepen. Ze zenden een mengelmoes van Amerikaanse programma's uit via een live on tape systeem om het tijdsverschil te compenseren.

Fascinating stuff.

zondag 17 januari 2010

Feitenleer



Al een tijdje nimeer bij Tim of in mijn smidse geweest en zoals het er nu uit ziet zal de dry spell nog even aanhouden. Het is ook te koud om eender wat te doen. Wel terug aan het sporten en by god, het was nodig. Ben terug mijn Comics aan het lezen. De Amerikaanse bedoel ik dan. X-men, Avengers,... die dingen. Op sodacomics.be een hele resem dingen gezien die ik dringend nodig heb, maar na mijn compleet geschift soldenweekend (3 broeken, 3 pulls, 2 paar schoenen en een winterjas) zal ik mijn winkelkarretje nog maar even laten voor wat het is. Of Kristin gaat me proberen te wurgen.
Mijne kameraad Laurent heeft vorige week zijn definitief afscheid van onze firma aangekondigd. De mens zoekt zijn heil elders en alhoewel ik hem erg veel succes wens, is het verdomme spijtig om hem te zien gaan.
Den doop komt eraan, moeten we nog een mis voor maken. Kaat roept van tijd tot tijd op de TV, een luid en gemeend: "MEH!" We zien er nog geen patroon in.

maandag 11 januari 2010

De Niels is nen bleiter.

Hij was nogal bitsig, gisteren. Hij beschuldigt een Nys supporter ervan hem van zijn fiets getrokken te hebben. Later zou blijken dat het een Albert fan zou geweest zijn. Die teveel gezopen had. Albert is een ongelofelijk sterke athleet, maar hij is niet een tiende van de sportman die Nys is.  Commentaar op nationale Tv geven en tijdens die commentaar zeggen dat hij Nys er niet over ging aanspreken...

Nu. Ik ben na nieuwjaar ook naar de cross geweest. Er wordt daar een pak gezopen zenne. Echt een pak. Misschien moeten ze toch maar eens aan Heras hekken beginnen denken. Maar dan zou de charme er helemaal af zijn.

Weekend review



Ja dames en heren ja. Het is weer maandag. Het weekend was kort, besneeuwd en nogal droezig. Vrijdagavond was het personeelsfeest van Ricoh in Brussels Kart Inn. Earth wind and Fire kwam optreden, maar ze speelden maar weinig van hun echte hits. Ik heb er een stuk of drie geteld.Ons meisje was bij Oma en die zijn we om twee uur weer gaan oppikken. Ze sliep als een roos toen we thuiskwamen.
Zaterdag stond in het teken van Twilight New Moon. Mijn vrouw en schoonzussen hebben alledrie een gezonde obsessie belangstelling voor het werk van Stephenie Meyer en zaterdag zijn ze dan eindelijk kunnen gaan kijken. Nadine en Sara hebben voor hun zus op hun sjiek gebeten tot Kristin ons Kaat kon alleen laten, en ze meekon waarvoor dank :) Ik heb zaterdagavond in de zetel doorgebracht met een slapend meisje op mijn arm. Er zijn minder leuke dingen.
Zondag de cross gezien bij mijn ouders. Daar ga ik een apart postje aan wijden.

Foto is een klein grapje uit het kamp dat niet zo'n fan is van Twilight. Nu hopen dat ik geen slaag krijg.

donderdag 7 januari 2010

mijn meisjes

Posted by Picasa

foto van het oudjaar


Wasik nog vergeten te zeggen: Gelukkig nieuwjaar vriendjes. Kniezwengel van S&D om het te vieren.
Posted by Picasa

Observaties uit de file

  1. De achterkant van ne seat altea XL ziet er kei verdrietig uit.
  2. Het logo'ke van WOLF lijkt op ne Pokéball
  3. Dizzy Rascal is nogaltijd mijne favoriete neger.

KVLV

Afgelopen dinsdag gaan koken met mijn schoonzus en schoonbroer op de beginnerscursus van KVLV in Schriek. Nadine en hebben een dessertje gemaakt met ricotta en advocaat, de Stefan zat in chocomousse groepje. Was leuk! Veel geleerd!

Maar kip moet wel doorbakken zijn.

vrijdag 1 januari 2010

Foto van het jaar


Mijn huisfotografe Isabelle heeft me daarnet haar foto's van de babyborrel afgeleverd. Fuck Boston republic, magnum, Belga. Isabelle heeft de foto van het jaar genomen.
Posted by Picasa