Analytics

maandag 22 maart 2010

Weekend Review

Er is vanalles gebeurd dit weekend. Zowel op internationaal als lokaal vlak. De Regionale verkiezingen in Frankrijk hebben Sarko serieus pijn gedaan. De Socialisten hebben een klein feestje gebouwd op de ruines van UMP. Segolene Royal verpletterde in haar district alle tegenstand en vandaag moet Sarkozy met zijn eerste minister de brokken gaan lijmen wil hij nog enige grip houden op zijn presidentsschap.
Dat op zich is niet zo'n gigantische verassing. Het was slechts een kwestie van tijd voor hij implodeerde.
Wat me wel verraste, is het feit dat onze vriend Barack, mits enig geworstel aan de rand van ethiek zijn prime directive gerealiseerd zag. Het heeft erom gespannen. Ik vrees dat de man achter de schermen grote toegevingen heeft moeten doen om de nay sayers (binnen zijn eigen partij!) achter hem te kunnen krijgen. Maar dat is niet zo belangrijk, binnen honderd jaar is hij nog steeds de eerste zwarte president van Amerika én de man die (voor Amerikaanse maatstaven) het wel erg linkse idee van een gemeenschappelijke ziekteverzekering er heeft doorgekregen. Change indeed.
Maar dat zijn naturlijk niet de belangrijkste dingen die dit weekend gebeurd zijn. Mijn meisje is vermaand, we hebben gedineerd met onze buren, we hebben foto's gekeken met S&D en vrijdagavond hebben Kristin en ik onze eerste echte date in maanden gehad.
Het leuke aan vroeg opstaan (een onvermijdelijke realiteit als je een klein kindje hebt) is het feit dat de dagen in het weekend even lang duren als de weekdagen. Het gevolg daarvan is dat je om halftwee in de namiddag (het moment dat je vroeger pas echt wakker aan het worden was) nu al een hoop dingen gedaan hebt. Ik heb elke week een lang weekend :)

zondag 14 maart 2010

Foto van de week

 
Posted by Picasa

Week 6 gestart

 
Posted by Picasa

Fitness. ooooh you fickle fickle friend. Ik zit ondertussen in week 6 van mijn fitness programma bij Prisma en stilletjesaan begint het duister op te trekken en haal ik mijn doelen zonder echt na te denken over een hartaanval. Gisteren 14 punten gehaald. 40 minuten crosstrainer, Milon Cirkel en 40 minuten fiets. Vandaag doet alles pijn. Al-les.

En ik kan niet wachten tot ik terug mag gaan.

Dat is ook een nieuw gevoel hoor.

dinsdag 9 maart 2010

Happy birtdhay blog

 


Het is wat narcistisch, maar het is wat het is. samblogt is drie jaar oud. :)

Poll



Wie heeft er shoot me now gekozen? Het is allemaal zo erg niet hoor! Het is alweer gestopt met sneeuwen.
Posted by Picasa

vrijdag 5 maart 2010

Geheime informatie


Vertel het aan niemand he, maar IK heb die honderden pagina's tellende aantijging aan het adres van Michel Daerden geschreven.

Eva groet de wereld.

Nieuw lid van mijn incrowd aan de rechterkant van deze pagina. Eva, de dochter van Sigrid en Laurent heeft haar eigen vanity blog gekregen. Haar grote zus heeft het ook een tijdje geprobeerd, maar ik denk dat de deze een langer leven beschoren zal zijn. De bijdrages komen van iemand die haar profiel op netlog al lang geleden gedelete heeft. :)

Kaat & co


Drie knappe grieten in de zetel.
Posted by Picasa

Ziek zijn als een echte man.

Vandaag nog thuis, net wakker en ik voel me beter. Dinsdagavond ziek geworden tijdens de kookles van 't KVLV. Ik heb nog mee kunnen koken, de soep nog kunnen eten, maar toen ze de varkenreepjes voor de wok begonnen te bakken ben ik moeten vluchten of ik had het voor iedereen verpest. Misselijk manneke. Fok joeng. Bij mijn schoonouders in 't slaap gevallen tot Kristin me om elf uur uit de zetel roerde. Thuis alles kwijtgeraakt. Ge weet wel: niet kunnen kiezen welke nooduitgang ge het eerst moet gebruiken. Ik had al sinusitis en ik kan u nu zeggen: kotsen als ge niet door uwe neus kunt ademen komt erg dicht bij wat volgens mij moet voelen als waterboarding. De dag erop naar de dokter geweest, die ontdekte buikgriep, maar ook wat gerommel in mijn longen en na de blaastest bleek dat ik 100cc minder longinhoud had dan bij de vorige test, ik liep dus al een tijdje met bronchitis rond (wat verklaart waarom ik de laatste tijd zo verschrikkelijk moe ben geweest) ik dacht dat dat hoestje wel weer zou overgaan. Niet dus.

Kaat in het gevang


In het gevang hangen blauwe beestjes aan het plafond.
Posted by Picasa

donderdag 4 maart 2010

maandag 1 maart 2010

Verrassende informatie


Raar maar waar dekt mijn brandverzekering dus ook stormschade. Ik mag een offerte laten maken voor de reparaties en die dan doorspelen aan de verzekering.
+10 internets voor de Gino voor de goede tip.

Weekend Review

Mijn meisje heeft haar eerste week opvang achter de rug en het is haar goed bekomen! Maandag bij Moeke, vrijdag bij Oma en daartussenin is het in Ukkepuk te doen. We hebben een hoop sjans met ons Kaat. Ze eet goed, ze slaapt voorbeeldig, ze is een rustige en blije baby en ik begin er hoe langer hoe meer van overtuigd te raken dat iedereen in onze rechtstreekse omgeving een babysit wil zijn :) Wat mooi is.

Sinds dit weekend rolt ze ook, dus moeten we extra voorzichtig zijn dat ze van haar speelmat niet onder de zetel rolt. Niet dat dat al gebeurd is, maar het zou kunnen.

Soit. Het weekend was kalm afgezien van Xinthia die mijn achterste omheining omgeblazen heeft. Ik ga proberen het te verhalen op mijn verzekering. We zullen zien.

Hoe gaat het met jullie?

Poll aan de rechterkant