Analytics

donderdag 27 mei 2010

Net voor 3000€ aan printers verkocht!

Hoidihoidihe!

Iron Man 2

Een paar weken geleden Kinepoliske gedaan met Hans, Steven en de Vince of Darkness om Iron Man 2 te gaan bekijken. Vincent heeft het om zijn blog al erg uitgebreid beschreven, ik ga dat niet opnieuw doen, maar ik wou enkel het volgende toevoegen:

"SQUEEEEEE!"

Beter

Het gaat beter met Kaatje, het gaat beter met mijn mama, we hebben net een fantastisch weekend aan zee gehad en ik zit in de kelder van Tour en Taxis om klantjes van de concurrentie af te snoepen.  Met mij gaat het best goed, hoe zit het met jullie?

Daarnet de stemtest van de Standaard gedaan en ongelofelijk verschoten van het resultaat. Ik ga eens kijken welke smaak ik bij het Nieuwsblad ben.

dinsdag 18 mei 2010

ziekjes

Ons Kaat is voor de eerste keer in haar leven ziek geworden! Gisteren rond de middag begonnen met koorts bij moeke. S' nachts is ze verschillende keren wenend wakker geworden. Mama en papa om beurt haar proberen te troosten.
Vandaag met haar naar de dokter geweest. Ze heeft een virale infectie aan de luchtwegen. Nu heeft ze een paar puffertjes meegekregen. T is echt zielig om zien. En hoe zo'n klein kindje kan veranderen als het weent. Ik wil onze happy baby terug!

donderdag 13 mei 2010

Weekendje Weg

Oh boy ohboyohboyohboy was dat leuk! Hostellerie Mardaga in As was onze Bongo slaapplaats. We hebben gewinkeld in Maasmechelen village, aangepaste wijnen gedronken, gewandeld op de Heide en kaas gekocht in Ter Dolen.
Posted by Picasa

dinsdag 11 mei 2010

Solingen 2010

Twee weekends geleden was het weer Messer-machen- messe oftewel messen beurs in Solingen en dat is voor mij en mijn vriendjes ongeveer het zelfde als peanut-butter-jelly time.
Special guest in de auto was Joeri Röttger (die ondertussen zijn goede naam weer helemaal gezuiverd heeft gezien. Bende jaloerse klootzakken) die wel een aficionado is, maar in tegenstelling tot Tim en Jos (en mezelf) er zelf geen maakt.

< stem 17jarige bakvis >het was kei neig< /stem 17jarige bakvis > (klein html mopje voor de liefhebbers daar.)

Twee vouwmessen die me zijn opgevallen: net genoeg opsmuk om nog smaakvol te zijn, net genoeg damast om er luxueus uit te zien. Raad'ns wat ze kostten?

BIFFF

Het heeft wat op zich moeten laten wachten. Maar het BIFFF was dit jaar echt fantastisch, een hoop films gezien en dit in het meest uitmuntende gezelschap.

Leukste romantische komedie (en enige, voorzover ik weet.) Timer van Jac Schaeffer. Leuk ding over de zoektocht naar ware liefde en de gekkigheid die mensen kunnen uithalen om het te vinden. Een duidelijke parodie op de industrie die het legioen van overgecompliceerde singles heeft voortgebracht. Het verhaal is dunnetjes, maar erg leuk en de hoofdrolspeelster Emma Caulfield, die we nog kennen van haar rol in Buffy The Vampire slayer is best leuk om naar te kijken.
SPOILER ALERT:
Het idee is eigenlijk simpel. In een niet onafzien bare toekomst kunnen mensen zich een timer laten inplanten (vreemd genoeg op de pols) die, volgens de pseudo-wetenschappelijke uitleg die je in de film krijgt, het oxytocine niveau in je lichaam meet en aan de hand daarvan bepaalt of en wanneer je je soulmate tegen het lijf zal lopen. Oona, de hoofdrolspeelster loopt met elke kanshebber bij de Timershop langs, maar met erg weinig succes. Tot ze een knappe muzikant tegen komt die haar wereld helemaal overhoopt haalt.


In de categorie onnoemelijkste schijtfilm die ge de laatste tien jaar gezien hebt: Valhalla Rising. Een draak van een film van de hand van Nicolas Refn die ondanks de veelbelovende trailer en filmposter er in slaagde geen enkele van die beloftes in te lossen.  Deze film is zoals kijken naar een Windows screensaver, afgewisseld met keihard geweld en surprise buttsecks. Ik heb nog nooit in mijn leven zo hard gewenst dat het brandalarm zou afgaan. Een sjans dat Saar cake'jes en wafels bijhad.
SPOILER ALERT:
Een of andere debiele viking wordt aan een paal gebonden, moet mensen doodkloppen, ontsnapt, komt ne kleine tegen, ze komen een bende dolle kruisvaarders tegen. Ze stappen in een boot, ze steken de oceaan over en in plaats van in het beloofde land aan te komen, stranden ze in Latijns-Amerika. Onderweg drinkt er ene zout water, hij sterft, ze proberen de kleine dood te doen, nog twee man dood (niet de kleine), ze landen op het nieuwe land. Ze worden zot, ze drinken iets, ze wandelen en op het laatste wordt de hoofdrol speler tot pulp geklopt door een bende inboorlingen.
Echt. Ne fokking topfilm.


En dan, vrienden: Kick ass. ONGELOFELIJK leuke feel good/thriller/slasher/coming of age verhaal. Hij is nu in de cinema's. Ga, geniet, en bel me als ge juist uit de cinema komt.

Cute Kid huh?


Mijn kind schoon kind. Ik heb er last van. Maar als ge dat snoetje ziet... :)
Posted by Picasa

maandag 3 mei 2010

Samenvattend

  1. Ge kunt niet zingen lul, get over yourself.
  2. Meiklokjes zijn onkruid
  3. Modern Warfare2 is de bom.
  4. Kristin heeft al bijna drie jaar een ring van mij aan.
  5. Mijn meisje doet: "pffffffrrrrrtttttt"
  6. Hallo Alexander en welkom, we zien je nu al graag!
  7. Goe gedaan Gino
  8. Ik had geen stress, ik panikeerde.
  9. Volhouden mama!
  10. Solingen solingen solingen solingen, ja!