Analytics

woensdag 29 september 2010

5 MB memory


Den Desire, mijne nieuwe collega wint de forward van de maand met onderstaande:


Photo prise en 1956... C'est un disque dur de 5MB. En septembre 1956, IBM


      
       

donderdag 23 september 2010

Kaatje 11 maand


Ze kan al redelijk proper eten, maar als er pudding is, is dit vaak het resultaat :)
Posted by Picasa

Orval

Vorig weekend met Steven, Kristin, Nadine, Mie, Thierry en Kaat naar de brouwerij van Orval geweest. Orval is de meest zuidelijk gelegen Trappistenbrouwerij die ons land rijk is en is speciaal omdat er maar 1 Orval is. Geen blauwe dop, geen groene dop, geen vaten of Magnums (gevulde tenminste). Enkel de kenmerkende bowling pin achtige flesjes die het amberbruine troebele bier huisvesten. Bij het brouwen van Orval wordt gebruikt gemaakt van het zogenaamde dry hopping waarbij grote balen hopbellen in jute zakken (de groene bakken op de collage) in de lagertanks te week worden gelegd. Die techniek zorgt voor Orval's kenmerkende smaak. De paters stellen hun brouwerij slechts één keer per jaar open voor het grote publiek, wat natuurlijk elk jaar voor een toeloop van bierliefhebbers zorgt. Mijn schoonbroer Steven (de ongekroonde bierpaus van de lage landen) had ons op de lijst gekregen. Na een bezoekje aan de brouwerij, de ruïnes en het winkeltje zijn we nog in Etalle gestopt om de innerlijke mens nóg meer te versterken. In de Gaumestreek zien ze er misschien een beetje marginaal uit, koken kunnen ze!
De dag was een succes, ons Kaatje heeft zich uitmuntend gedragen en volgend jaar leggen we een bus in.

Alternate opening



Recht van The Daily What: dvd rip van Iron Man 2: het alternatieve begin van de film. Kijk snel, voor Paramount het van Youtube stript.

maandag 20 september 2010

Inductie

Daarnet voor de eerste keer een inductiekookplaat gebruikt. Super indrukwekkend! Water kookt in luttele seconden zonder dat er effectief een open warmtebron is. Alles is gebaseerd op magnetisme.

Operatie geslaagd

Het is moeilijk te geloven. Maar afgelopen zaterdag mocht mijn mama weer naar huis. Het herstel is ronduit ongelofelijk te noemen. Woensdag was alles nog zeer precair en twee dagen later was ze aan het inpakken.

alles komt goed. Zie je wel?

dinsdag 14 september 2010

Hoop doet leven

De vijf wijven zijn geweest, ons Kaat is gezien, het lamelletje blijf helder. Beterschap aan de horizon. *knock on wood*

Het lied van ijs en vuur



Het komt! De HBO adaptatie van Martins meesterwerk. Oeh-oeh-oeh.

maandag 13 september 2010

Operatie the sequel

Als het er vrijdag nog goed uitzag, was het zaterdag weer de pan in. Tollens heeft de operatie verkloot: een lekkage, buikvliesontsteking en een nieuwe operatie, deze keer door Vanrijckel op zaterdag. Nu bang afwachten of er geen sepsis optreedt. Vandaag op kamer 268 langsgeweest en voor de 5de keer in 15 jaar een stuk van mezelf er weer achtergelaten. Machteloosheid is erger dan kanker.

Maar: de goden lachen, de goden fronsen en alles komt altijd goed.

Hoop ik.

donderdag 9 september 2010

maandag 6 september 2010

Lest we forget.



Bai-lan-do bailando amigos adios adios... ta ta ta da da da tum tum tum  ta ta ta da da da tum tum

Weekend -1


Vorig weekend! Wijnfeesten Wezemaal met de Usual supects :)
Posted by Picasa

Gelukkige verjaardag!


Het is me weer een weekendje geweest zeg! Vrijdagavond De Duivels zien verliezen en zondag naar de ambachtenmarkt in Aachen om wat staal op te pikken. Maar net zoals bij ne Martino zit het beste in het midden! Zaterdag vierden we namelijk de 23ste verjaardag van mijn mama! De collage spreekt voor zich: blankenberge, lekker lang lunchen, ne soft-ijs, een boottochtje en daarna naar het Witte Paard! Het was een echte ervaring!
Posted by Picasa