Analytics

maandag 18 juli 2011

Lars



Ik ga het niet kunnen tegenhouden he.

at work

Ons Kaatje checkt de printeracties :)

HP Deathly Hallows Tier 2


Gisterenavond in de VIP lounge van Utopolis Mechelen HP7/2 gaan kijken. De zaal was superleuk, de film een aanfluiting van het boek, de reeks en de mythologie.

Yeah I said it.

woensdag 6 juli 2011

maandag 4 juli 2011

Eerste keer kermis

Eendjes vissen


Pintje drinken


Bleiten op de draaimolen




Wat een dag dames en heren!

Mesje

Een Roleplay mesje voor Stefan. Granadillo handvat, zwarte fiber spacer, roestvrij Helle lemmet en een met de hand genaaide leren schede. De mens was er blij mee.


Sara & Stefan

Vorige woensdag hebben ze wettelijk de knoop geknoopt. Pics or it did'nt happen?

Nieuwe lay-out

Ik zat er al een tijdje op te kauwen. Het werd tijd dat ik de oude lay-out dumpte voor iets nieuws. Er zit een social media link in, ik weet dat sommigen daar op zaten te wachten en de reacties, de tags en de indeling is wat getweaked. Work in progress.

Weekend review

Het is een bewogen weekend geweest. Werchter op vrijdag was de moeite, zij het een van de vreemdste edities sinds jaren. Triggerfinger, de enige band die we echt van start to finish gezien hebben, was super overtuigend. Hun meesterschap van de stoner rock is indrukwekkend. Ruben Block zou in QOTSA niet misstaan. Geen enkel lid van triggerfinger trouwens.
Zaterdag was het dan feest O.R, de tweejaarlijkse hoogmis van de Leuvense onderzoeksraad. De festiviteiten hadden plaats in Gent.

Kristin is verdiend gehuldigd voor haar rol in de organisatie en was daar erg blij om
An Vano was niet opgezet met al dat lof.
Meisjes toch!
Zondag zijn we gaan soldenshoppen, op babybezoek geweest en zijn we met ons Kaat naar de kermis geweest! Foto's en relaas volgt!

vrijdag 1 juli 2011

Queens

Ik heb ze gemist in de AB. Ik heb ze gemist op Werchter. Maar hier kan je hun optreden van gisteren nog bekijken. Wees snel.