Analytics

vrijdag 29 maart 2013

Afscheid.

Ik heb zitten wenen als een kind vandaag. Nochtans zelf besloten van weg te gaan. :) Het feestje van gisteren zit vandaag nog in mijn systeem en ik ben super dankbaar voor alle liefde en cado'tjes. Drank, kaartjes,... en een Mont Blanc starwalker vulpen. Ik was er niet goed van.


dinsdag 26 maart 2013

Laatste week


Nog een week Ricoh te gaan. De dag van de ambachten en de 8 uur vrieskou hebben het laatste beetje energie opgeslorpt. Gisteren toch een dag in de zetel doorgebracht, vandaag in Nijvel voor een laatste keer training geven aan mijn Franstalige collega's. De GIF boven is een relatief correcte weergave van mijn hoofd momenteel (zowel letterlijk als figuurlijk) Het leven is mooi en triest tegelijkertijd. Ik moet binnenkort afscheid nemen van een hoop kameraden, maar ik kijk tegelijk heel erg uit naar de nieuwe bladzijde.

Joeng, spannend!

dinsdag 19 maart 2013

Opzeg


Ben aan mijn voorlaatste week bij Ricoh bezig. Al stilletjes wat ideeën aan het verzamelen om uw douche-ervaring nóg beter te maken! Ik moet mijn idee nog pitchen, ik laat weten wat ze er bij Grohe van vonden.

maandag 18 maart 2013

donderdag 14 maart 2013

woensdag 13 maart 2013

Fanfareconcerten



DWE Schriek zette een stevig concertje neer. Let op het fluitistje vooraan. Ze kan nog presenteren ook se.

maandag 11 maart 2013

Meisjes!

 
 
 
 
 

Mona onderweg naar 1 jaar! Kaat 3 en half! Jeeebus. Het vliegt.

Nieuwe vriendjes

Ze hadden een moeilijk begin, maar nu ze kunnen communiceren zijn ze de beste vriendjes. Afgelopen zaterdag Stef en Tine op bezoek gehad en naar de Carnavalsstoet in Aarschot geweest (thema: bier en marginalen). Ons Kaat is op de draaimolen geweest! FTW.









vrijdag 8 maart 2013

Sim City

Mijn god er is een nieuwe Sim City uit. Ik ben dat beginnen spelen toen het er nog zo uitzag:

Het enige computerspelletje (console of pc) waarin ik mijn broer kon kloppen!

Er zijn te weinig uren in een dag.

woensdag 6 maart 2013

15 Seconds of fame



Telefacts is langsgeweest. Ze hadden me gewaarschuwd dat ze me documentjes gingen tonen, maar ik was toch efkes geschokt.

Ik heb het natuurlijk zelf geprobeerd. Ik slaag er niet in om dezelfde info te pakken te krijgen. Tips zijn welkom :)

dinsdag 5 maart 2013

Lest we forget

Het zou kunnen zijn dat dit een repost is. Maar Jezus Christus heb ik dit soort van bruingoed versleten.



maandag 4 maart 2013

Batibouw

Gisteren met mijn vlam naar de Grohe stand op Batibouw gaan kijken. Gigantische opzet, 100'den m² en een hoop kennis die ik nog in mijn hoofd moet krijgen. Ik mag op 29/3 stoppen en ik ga op 8/4 starten. Eerst nog een weekje werkloosheid in Landal vakantiepark :)