Analytics

donderdag 30 april 2015

Kaat kan fietsen

Ik had mezelf voorgenomen dat ik ons Kaat zou leren fietsen. En ik heb echt mijn best gedaan, maar ik slaagde er niet in om haar vertrokken te doen geraken. Tot Kristin me attent maakte op een evenementje, georganiseerd door Dreamland, dat, niet gespeend van enig commercieel gedachtengoed - wat ze zullen toegeven, tot doel heeft kleine kindjes op haar parking de nobele kunst der tweewieler bij te brengen. Joeng wij daarnaartoe. Kaat meteen een poezenhelm, roze fiets, goede houding, zeer goed gemotiveerd, the works. 

Wat volgde was magie. De lokale paarden kindjes fluisteraar leerde die klein mannen op geen twintig minuten met de fiets rijden door 4 simpele oefeningen. Ik stond erbij, keek ernaar en was met verstomming geslagen en god weet, dat gebeurt me niet vaak. Ik heb de lesdame uitvoerig gefeliciteerd en bedankt. Een aanrader vrienden, tenminste, als er met de fiets moet leren gereden worden! 







dinsdag 28 april 2015

Versus³ op de signeerdag


The Vince of Darkness heeft een top report geschreven van onze dag in de refter van het Dia, laat mij toe nog een foto'tje van de artiest in kwestie, onze beste klant en onze mooiste klanten toe te voegen. 






En dan nu het nieuws

Binnenkort weer te zien op Dobbit Tv.




maandag 27 april 2015

Landal Green Park

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar dankzij Kristins eindeloze vindingrijkheid is ze er toch in geslaagd om wat een zeer fout gelopen paasvakantievakantie leek te worden om te draaien naar een weekje Bollo De Beer gekte, mét tijd voor een mtb tochtje en de nodige witte wijn. Zelfs nog bij Toverland langsgegaan. Helemaal onderaan foto's van ons Kaat in de hoogste klimtoren, het was een feest!

Mona 3 jaar!

Zoals wel vaker zijn er in het leven een aantal onvermijdelijkheden waar men niet rond kan, hoezeer men ook zijn best doet: Belastingen, platte banden, boter in de confituurpot, mislukte witte saus,... de lijst is quasi eindeloos. Maar als je het geluk hebt om kinderen te hebben zijn verjaardagsfeestjes, liefst dan nog op een zonnige dag, een van die onvermijdelijkheden die elk weekend zouden mogen doorgaan. Mona Verhaegen werd 3 op 20/4 en dat is gepast gevierd. Fleske Cava, fleske bier, macaroni met kaas en hespsaus en teveel cadeaut'jes voor een kind dat nog het meest blij is met een tandenstoker en een potteke mosterd.

Ze wordt groot, onvermijdelijk. Foto's:
















dinsdag 21 april 2015

Kaat kan fietsen!

Zaterdagnamiddag naar Dreamland Tongerlo geweest. Daar waren dietsenfluisteraars die kinderen op 40 minuten konden leren fietsen. Ziehier een voorbeeld :)