Analytics

dinsdag 14 juli 2015

HelpersBBQ

Closure. Een woord dat al zovaak gebruikt is dat het bijna platvloers klinkt. Maar zoals alle clichés clichés geworden zijn omdat ze vaak een ontegensprekelijke waarheid met zich meedragen is ook closure hier geen overdrijving. Afgelopen zaterdag hebben we closure gehad voor onze verbouwing. We zijn in 2013 begonnen en hebben een  hoop hulp gehad. Het merendeel van die hulp hebben we met grote brokken vlees en liters drank kunnen bedanken. Het was, bij gebrek aan een beter woord, een topdag. Om het met een cliché te zeggen. Ik had een vat van 50 liter Stella gestoken, waar den Euli, Kristin en ik vrijdagavond al hadden aangezeten, het heeft net de helpersbarbeque helpersbarbeque van zondag niet gehaald. Een sjans dat ik nog bakken bier in de frigo's had verstopt.












maandag 13 juli 2015

Amai

Recent bracht mijn collega Jeroen zijn nieuwe Ducati Scrambler mee naar de buro en ik kan je vertellen dat de foto onderaan deze veredelde caféracer geen eer aandoet. Dit ding is a sight for sore eyes.



In het rood is hij nog mooier

zaterdag 4 juli 2015

Werchter 2015!

Landal

Ik ben een gezegend man. Ik heb twee roomsoezen van kinderen en een Gin Tonic met een sjiek merk drank en fancy tonic van een vrouw. Als je zoiets in huis hebt, ga je er graag mee op vakantie omdat dat telkens zo'n feest is. Krisin en ik houden van de eenvoudige dingen in het leven: eten, drinken, en huisjes in bossen en als het even kan van het merk Landall. Liefst met jaccuzi :)



In niet chronologische volgorde de gebeurtenissen: 

een  hoogtepunt was absoluut ons bezoek aan apenheul, een heul ergens in de buurt van Hoenderloo waar kei veel apen en toeristen zitten. In sommige, strikt afgesloten, gebieden mogen de apen vrij rondlopen en kan je dus heel dicht bij de dieren geraken. We zijn in het Nationaal park de Hoge veluwe gaan fietsen, ons Kaat reed daar 12k op haar eentje! De rest van de week was jacuzzi, pannenkoekenhuisjes, wandel -en fietstochtjes. Bliss!