Analytics

maandag 21 september 2015

Stof afkloppen

De polls marcheren blijkbaar nog. Eens kijken of het rapportage tooltje ook nog werkt. Willen jullie even mee helpen testen? Kijk rechts :)

zondag 20 september 2015

Ons Mona haar lief

Sandra, ons Mona haar Jufke is een getalenteerde hobby fotograaf. Ze kan er dan ook wat van. Hieronder ons Mona met de Tibo ( ze gaat trouwen met Bibo) en daaronder met Fientje (waar ze de klas blijkbaar mee afbreekt).



Mijn kind, schoon kind ik weeget, zwijgt. :)

Laatste wapenfeit

Homing, de DIY beurs in Kortrijk is mijn laatste wapenfeit bij GROHE. Stand gepland, opgebouwd en wat randanimatie voorzien. Let op het rad links vooraan. 



vrijdag 18 september 2015

Mtb routeplanner

Ik was er niet van op de hoogte en ik wist dus bijgevolg ook helemaal niet wat ik zag: Bloso heeft blijkbaar een routeplanner voor MTB tochtjes gecreëerd. Dit verandert de zaken een hoop. Ik begin wat uitgekeken te geraken op de tochtjes die we hier lokaal draaien en ik heb geen zin om in een club te gaan om de niet verkende paden te leren kennen. Deze site ontdek ik dus net op tijd. Volgende trip: Averbode, maar dan offroad.


donderdag 17 september 2015

woensdag 16 september 2015

Schriek Kermis

De kleine kermis van Schriek was erg klein, tot en met de smoutebollen, de naam onwaardig. We hebben ons toch fluks geamuseerd

dinsdag 15 september 2015

Mona Lisa

Ons Mona heeft ondertussen haar Eigen taaltje ontwikkeld. Een paar van de pareltjes zijn toch: posseliegentauto, hafhouwe en Mona Gevragen.
En zeg nu eerlijk zelf: elke reden is toch een goede om een foto van dat koppeke te posten he. :)

Het Oudercomité is er weer klaar voor

 
We hebben Polo's laten drukken, we hebben er weer een nieuw lid bij en vanavond gaan we nog wat promo voeren. Jeeeeej Team!

zondag 13 september 2015

In de Chiro is het zo!

















Dat blijkt hier goed mee te vallen diene chiro :)

Testing testing.

Ik ben nogal een Imgur-ite. En daar zijn gif's erg populair. Dus heb ik zitten experimenteren. Gifs zijn bewegende foto's die op het internet worden gebruikt om beweging te creëren, waar video niet mogelijk is. Ik weet niet of blogger het uberhaupt ondersteunt. Here goes.


donderdag 10 september 2015

Techno-script



Op 19/10 wissel ik van werkgever. Ik laat GROHE achter voor communicatieburo Techno-Script, waar ik technical writer word. Ik ben zo ongeduldig om te beginnen dat ik al begonnen ben. Mijn eerste post vind je hier.


Ik heb met liefde voor GROHE gewerkt, maar zoals Telex dat al zo mooi synthesiserde: en route vers des nouvelles avontures.

dinsdag 8 september 2015

K3 kan het

verjaardagsoptreden van Gert en Samson voorgesteld, mét speciale gasten waaronder: Piet Piraat, de Ghost rockers en natuurlijk K3. Iedereen blij én heeeeel nat.




We hadden tickets voor de K3 show op marktrock dit jaar, maar door contractuele issues mocht K3 geen eigen show meer spelen op de oudste markt van Leuven. Had iets te maken met hun optreden op Suikerrock in Tienen en nieuwe optredens binnen de 30 km. Maar Studio 100 zou niet hun snel denkende zelf zijn als ze daar geen mouw aan konden passen en dus kregen de jeugdige fanbois een

Vriendenweekend

Twee weekends geleden met onze vriendjes op weekend naar Redu geweest en kei hard gelachen. 5000 calorieën per dag gegeten. 3000 calorieën per dag gedronken en in de tussentijd gewandeld, gekubbd, gespeeld, gesnuisterd en vooral veel gelachen. Ik heb niet veel foto's genomen, de prijs voor de beste foto's gaat naar Tine en Vincent, die een wel heel mooie selectie ten berde brengt.

Boomhut

Ik heb een tijdje geleden al ontdekt dat mijn Sensei Tim Wagendorp van geen kleintje vervaard is. Als hij tegen me zegt dat hij een boomhut gaat bouwen, dan bouwt hij er ook eentje. En wat voor eentje! Ik was een tijdje terug op bezoek gereden met de fiets en de goed man was hard aan het werk.
Kijk wat hij ervan gemaakt heeft.
.
 Het leuke eraan is dat hij random stukken hout gemengd heeft met oude rommel en geïmpregneerde panlatten. Het geheel heeft een zeker Endor feel. Ik heb geen bomen in mijne hof, maar misschien moet ik er planten. :)