Analytics

dinsdag 20 oktober 2015

vrijdag 9 oktober 2015

dinsdag 6 oktober 2015

Edge heeft niet veel vrienden meer.

Ik ben blijkbaar niet de enige die een  hekel aan internet explorer heeft :)

Hoog bezoek

Lang geleden, toen ik mijn petjes nog achterstevoren droeg en er rotsvast van overtuigd was dat ik een wetstraatjournalist ging worden, gingen mijn toenmalige vriendin, nu vrouw, Kristin en mezelf op bezoek in het verre Dudelange.  Een klein Luxemburgs gehucht waar Kristins oude studiemakkers Rebecca en Yves zich hadden gevestigd. Ik denk met warmte aan die tijd terug en ik krijg het warm als ik terugdenk aan de vele avonturen die we daar beleefden. We zien elkaar niet vaak, twee a drie keer per jaar, ze wonen nu in Sint Lievens Houten-niet bij de deur- en wanneer we afspreken hebben we dan ook veel in te halen. Praten, eten,  gaat nog even goed als vroeger. Het GEZUIP daarentegen begint wat moeilijker te gaan. Maar, zoals het avonturiers betaamt laten we ons niet kennen. 

donderdag 1 oktober 2015

Engagement

Toen ons Kaat naar school ging ben ik meteen in het oudercomité gestapt, ik weet eigenlijk zelf niet goed waarom, maar het feit dat mijn vader 10 jaar voorzitter van het oudercomité van mijn basisschool is geweest en daar een hoop dingen heeft gerealiseerd, moet daar voor iets tussen gezeten hebben. Nature/nurture all that jazz. We hebben in Aarschot al een hoop dingen gerealiseerd en na drie jaar hebben we nu een straf team om echt een verschil voor de kinderen te kunnen maken. Ik word daar blij van. En waar ik ook blij van word zijn onze nieuwe jetons! Gedaan met plakkerige bonnetjes tijdens de feesten! Een sjans dat de penningmeester mij leuk vindt :)

FACTS 2015



FACTS, de Gentse fantasy, comic en algemene gekte beurs is een jaarlijkse afspraak voor mezelf en mijn cohort Vincent. Net als elk jaar trachten we aan een klein tafeltje in de Artist Alley het beste van onszelf te verkopen aan de minst biedende. Het beste van onszelf is in dit geval nog steeds onze Paddy en Bunty stripboekjes (een amalgaam van foute humor en absurditeiten, waar we zelf vooral hard om moeten lachen) en Versus3, ons krantencartoon project (wat dit jaar erg populair bleek te zijn) en de legendarische verwenskaarten (denk: Afgestudeerd? Veel plezier in het Call centre). Dit jaar hebben we het als mid dertigers betaamt erg relax aangepakt en zijn we vrijdag al opgereden om ons in onze B&B Breadpoint in Ledeberg te nestelen. Opbouw was dit jaar dan ook errrrg relaxed getuige de olijkheid in onderstaande foto's.
Lounge lizard.

Zoals elke beurs de dag voor de start: chaos.

Nog meer chaos

hier valt het nog mee precies.
 We hadden dit jaar zelfs tijd om voor de beurs begon als eens rond te lopen en de toerist uit te hangen.
Hier de Vincent bij de banner van Guns, Gore & Cannoli, het spelletje waar de Claes twins de Vince zijne kop voor gepikt hebben. Hij vindt het niet erg.

Cuvee de Troll was er ook weer. Amai koppijn.

Fanbois united.

En dan stonden ze nog niet aan!
Vrijdagavond  zijn we iets gaan eten in de Brouwzaele aan de Kinepolis, ze beginnen ons daar al te kennen. Onderstaand is een goede samenvatting van die avond.
zwelg.

Dat resulteerde zaterdagochtend in dit.
Maar was ook rap vergeten.

Onze booth zag er goed uit, we hadden een goeie gebuur en we hebben ge lach en! Kei leuke cosplay gezien dit jaar ook!

De booth!

Dorktoes haarzelf! Meer daarover beneden.


uwe hoogheid

uwe laagheid
Bardok!

Den Tony en Pepper se

Bartboy!

ziet em shinen

en Jessica koopt onze Swag!

Pepijn de klant!

Grave sith modderfokkers

Payday!

Quinten van ABN! De mens was kei blij om ne fan tegen te komen!

 
Des avonds hamburgerke gestoken bij de Jilles


en de zondag alles nog is opnieuw gedaan!
Scarlet Witch O_o

De my little pony crew

the Duke!

Hij kan nog een stukske tekenen de Vince dedju!


Die cosplayden zichzelf in het weekend. Cybergoths, ik wist niet dat ze nog bestonden.

Stacey heeft ne coole klerenwinkel en nu ook een coole badge van Versus³


We hebben een heel weekend naast een meisje met een webcomic gezeten. Het resultaat daarvan vind je hier. :)

We hebben genoeg verdiend om onze tafel te betalen, volgend jaar gaan we terug (als de prijzen niet te sterk veranderen) om onze eerste echte uitgegeven strip te gaan verpatsen! Wooooot. De Vince heeft zich blijkbaar ook geamuseerd. Zijn zeer eloquent verslag vind je hier.