Analytics

dinsdag 1 januari 2008

Oudjaar


Het was mega gisteren. Ook al stoort het hele oudjaar gedoe me verschrikkelijk, ik moet toegeven dat ik toch elke keer er mee word ingezogen en dat ik een blast heb. Spijtig genoeg geloofde onze DJ niet in het aftelconcept. Dat zorgde voor redelijk wat verwarring rond 12 uur. Eten was lekker, bier trok op niks en het gezelschap was fantastisch.

Typical night in suburbia ;)

4 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja twas fun maar de catering liet ook wel wat te wensen over... en de kater nadien was redelijk zuur te noemen. ;-)

    Toch blij de kliek nog eens gezien te hebben want tegenwoordig is het een titanenstrijd om simpelweg iets af te spreken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zullen we dat dan als goed voornemen voor 2008 nemen vincent?
    Toch nog eventjes zeggend dat ik me ook super heb geamuseerd. De muziek kon wa beter, maar den dansvloer heeft het geweten dat wij der waren:)
    groetjes
    Kristin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind dat we in 2008 wat minder negatief ingesteld moeten zijn. Dus, ja, we waren laatst aan het buffet, maar het was lekker en ik heb voldoende gegeten.
    En de muziek, die was zo slecht toch niet? Er zijn altijd liedjes die minder zijn, maar ik denk dat we toch het merendeel van de avond staan shaken hebben.
    Maw ik vond het een fantastisch leuk feestje met de fijnste mensen op de hele hele wereld!!!!! Meer van dat in 2008 zou ik zo zeggen.
    Nog een dikke nieuwjaarssmakkerd -mushi mushi. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Long ago in a galaxy far away.