Analytics

maandag 23 november 2015

Dag van de ambachten

Gisteren, dag van de Ambachten! De sfeer was optimaal, het volk was iets minder dan andere jaren, maar de dag was een topper. Tim's set-up wordt jaar na jaar professioneler: backstand slijpmachine buiten, het grote aambeeld, tafeltje hier, tafeltje daar, de tijden van het gele shelterke en twee palen in de grond met een koord rond zijn ver achter ons.  Ik heb dit jaar heel weinig gesmeed, Achim en Jos deden de demo's. Ik heb me bezig gehouden met een mesje af te werken. Ik had een paar geharde lemmetten, op eentje ervan is een handvat geraakt (het eerste in letterlijk jaren). Top dag!







maandag 9 november 2015

Allé, nu gaat em op zijn blog beginnen testen. Hij zou beter nog is over de kinderen schrijven.

Ik leer echt een hoop bij. Als jullie het niet erg vinden ga ik op mijn blogje een paar dingen uitproberen. Het zou dus kunnen zijn dat het er hier ineens kei vreemd uitziet. Dat wil gewoon zeggen dat de Sam zijn HTML code ergens kapot heeft gedaan. Best me SMS'en gewoon :) Wil je ondertussen naar mijn meet-up evenement rond Kwalitatief online communiceren komen. Klik dan even op onderstaande knop en schrijf je in! RSVP

zaterdag 7 november 2015

The Maccabees - Marks To Prove It - Banger





Nu ik bijna een gecertifieerd Social Media Marketeer geworden ben. Is het tijd om mijne oude tags onder het stof uit te halen. Bovenaan, de single marks to prove it uit de gelijknamige verzamelaar van The Maccabees, een Londens Indie Pop bandje. Dat dit nog geen hotshot op StuBru is geweest. het is me een wonder.

vrijdag 6 november 2015

Techno-script

Ik heb al een hooooop geleerd! Facebook heeft al geen geheimen meer voor me, straks nog masterclass sEO/SEA. De echte updates volgen. :)