Analytics

woensdag 27 juni 2007

Blije mensen rondom mij

Mijne partner in crime Gino is van de straat. De mens heeft er nog nooit zo blij bijgelopen. Ze heet Bianca, ik heb ze nog ni gezien, maar het is precies een toffe.

en zo zie je maar: de goden lachen, de goden fronsen, maar alles komt goed.


EDIT (in December 08): Dit is niet zo goed afgelopen, maar hij heeft er een heel goeike nu :)

Ricoh zit op Second Life




Ricoh zit op second Life. We hebben er een gigantisch gebouw in de vorm van een copier gezet. Mijn avatar heet "Samm Slade" dus als je ooit online geraakt, stuur me een friend request en dan leid ik je rond.

Meer info vind je hier

dinsdag 26 juni 2007

De Clubkaart



Nieuwe lidkaart!

V.T.S.M

Ik ben van plan de V.T.S.M terug op te richten. Ik ben de laatste tijd veel te serieus geweest. Veel té.

Om een lidkaart te krijgen moet je in een comment op drie eenvoudige vragen antwoorden:

1. Op wat wachtte Jef de Mongool?
2. Wat is het verschil tussen ne neger en een meeuw?
3. Wat betekent V.T.S.M

Succes!

Oh jah, de nieuwe lidkaart komt er meteen aan!

donderdag 21 juni 2007

woensdag 20 juni 2007

Foto van de week 4



Altijd al ne tegenstroemme geweest.

Queens of The Stone Age


Qotsa heeft opnieuw geworpen. Hun nieuwe plaat Era Vulgaris is, om het voorzichtig uit te drukken, interessant. Donker, hard, repetetief. De Queens hebben zichzelf teruggevonden en volgens mij een hele hoop fans die na 'Lullabies to paralyse' en het vertrek van Oliveiri alle hoop hadden opgegeven. Josh Homme noemt zichzelf nu Joshua Homme en Alain Johannes heeft mee geproducet. Als Dave Grohl nu nog terukomt, Mark Lanegan, zijn foute country opgeeft en Nic Oliveiri met de heroine stopt zou de volgende plaats 'Songs for the Deaf' nog kunnen evenaren.

dinsdag 19 juni 2007

Het is nu een officiële verslaving.

Ik kon niet squashen gisteren. Het ging niet. Overal pijn en blauwe plekken van de dag ervoor. Dus ik bel den Eule en ik zeg: "Eule, ik kan niet squashen, het gaat niet", en hij:" ik kom ne poker leggen", en ik: "oké, dat is goed". Zo ging het gesprek letterlijk.

Hij heeft al mijn geld afgepakt. En dan heb ik de helft terug gepakt.

We zijn verslaafd denkik.

maandag 18 juni 2007

Weekend Review

Wat hebben we gedaan van het weekend? U raadt het, pokeren! Vrijdag na het werkske nog snel langs de Conect'r gereden om een pokerkistje en een tafellakentje te halen (sick!) en dan naar Maliwa om mijn geld te verliezen. Om en bij de 8€ in totaal. Hans heeft al ons geld gepakt, of toch bijna. Dana was nog aan het twijfelen of ze het ook eens ging proberen. Meisjes aan tafel! Dat kan alleen maar de sfeer bevorderen :) Kristin en Daisy hebben ook al gezegd dat ze wel eens willen meespelen. Als dat zo doorgaat hebben we binnenkort ladies en guys nights.
Zaterdag Werchterfeestje gedaan. DJ Thomas De Soete was er. Zeer vriendelijke mens, maar als 'em in zijn Gents begint, is de man niet meer te volgen.
Zondag Paintball met de shônbroer en zijn vriendjes om de Jordy zijn 'Ik word papa-dag' te vieren. Blauwe plekken alom.
Het was goed.

maandag 11 juni 2007

Filmpje!

Foto van de Week 3!



Ze is naar Clouseau geweest.

Het was daar een reuze feest.

Met al die champagne.

t'was zuipen zonder franje

Toen vloog ze het luchtruim door

en hoor'dze een englenkoor

Dat zei heel spontaan

laat Krisje maar gaan

Ze komt wel aaaaaan

Hand Ranks


Er blijft steeds discussie over de juiste volgorde van de handjes. Dus bij deze!

Het is me weer een weekendje geweest

Zaterdag was het Lions BBQ! Ik voelde me die dag niet zo goed in mijn vel, ik denk dat ik gewoon met het verkeerde been uit bed gestapt ben. Leuk avondje bij Hans en Isa, maar in mijn geval veel te veel gedronken. Veel te veel. Ik zit de laatste tijd nogal met mezelf in de knoop. Er zijn een aantal dingen niet volgens plan gegaan en dat zit me zwaar dwars. Anyway.

Om half vijf lagen we in ons bed en om halfelf heeft Kristin me er voorzichtig uitgezet. Clouseau was leuk, Bart Kaëll een lachertje en Sam Gooris "een sms'je doet geen zeer" de max. Hallo Kroket!

woensdag 6 juni 2007

Foto's

We hebben alle foto's van de reis laten afdrukken! Ze staan hier te blinken op mijne bureau. Surf eens langs bij www.pixum.com, ze hebben nog tot 30/6 een fantastische actie lopen: fotoprints aan 1 cent! Ja! 1cent! De eerste duizend zijn er bij ons door en we gaan de rest van onze my pictures map er ook doorjagen!