Analytics

maandag 29 september 2008

Amerika

Obama Pictures and McCain Pictures
see Sarah Palin pictures

We hebben er gene vliegende fuck mee te maken. We kunnen niks aan de situatie veranderen. We gaan er hoogstwaarschijnlijk niks van voelen. Toch hoop ik dat de zwarte man met de klinkende naam het gaat halen. Om de simpele reden dat hij een logica gebruikt waar ik me wel in kan vinden.

3 opmerkingen:

  1. 'k peins ook dat het nie slecht zou zijn moest Obama winnen.
    Heb het zelf ook al aangehaald in men eigen blog.
    Mor dat het geen impact gaat hebben op ons? Daar ben ik het niet mee eens om eerlijk te zijn.
    De wereld is een klein dingetje eh, kredietcrisis in de VS --> Fortis op de fles, Nieuwe Golfoorlog --> onze benzineprijs omhoog. Etc.
    Ik denk dat als de VS nen deftige president krijgt, het op globaal niveau beter gaat gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is een hoopvol statement Bossie, maar ik ben er evenzeer van overtuigd dat ge slecht beleid niet zomaar kunt omdraaien. Ik denk dat te vergelijken valt met een panamax schip: elke bocht die het maakt wordt twee weken op voorhand gepland omdat ze zo zwaar en moeilijk te besturen zijn. Obama belooft verandering voor zijn kiezers, maar voor dat em die verandering in iets progressiefs kan omzetten moet hij eerst de huidige situatie stabiliseren, ik vrees dat de arme man daar zijn volledige legislatuur voor zal nodig hebben. Dus ik blijf erbij: we gaan er niks van voelen, de kwaad is geschied.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ennnn dat moet natuurlijk "het kwaad" zijn.

    Sauron krijgt iets als em dit leest.

    BeantwoordenVerwijderen

Long ago in a galaxy far away.