Analytics

vrijdag 29 februari 2008

Foto van de maand


We hebben ooit eens met dit idee gespeeld voor een reclame campagne. "Gelukkig zijn de zwart/wit kopies gratis bij Ricoh, anders had je voor deze moeten betalen." Is er niet doorgekomen, maar hier zijn toch de mooiste :)

Foto van de week


Kristin op de zomerse dag toen we de bak met Knauf voor Hans en Isa's trouw aan het voorbereiden waren, je ziet, ze had er plezier in.

Ricoh Party


Vanavond is het weer Ricoh party. Ik voorspel een lichte oostenwind met kans op zattigheid. Hier een foto van de Ghostbusters, twee jaar geleden.

donderdag 28 februari 2008

Spinnen



We zijn vandaag weer gaan spinnen. Was het vorige keer kwestie van het 10-15 minuten op volle petrol mee te doen, was het vandaag eerder richting 15-20 minuten voir 25 minuten. Er zit dus beterschap in. Volgende week donderdag gaan we voor het volledige half uur. Mijn hart houdt het tegen alle verwachtingen in zeer goed uit :)

dinsdag 26 februari 2008

Wandelen


Ik heb altijd een gloeiende hekel aan wandelen gehad. Maar doorheen de jaren heeft Kristin (al dan niet met haar cohort Steven) me stilletjesaan aan het wandelen gekregen. Nu, het is wel zo dat ik ondertussen een pak ben afgevallen en dat het ook effectief minder pijn doet aan mijn rug. Wat maakt dat ik al wat sneller tot wandelen te bewegen ben. Afgelopen zondag zijn we aan het kasteel van Horst gaan wandelen en ben ik tot de conclusie gekomen dat ik eigenlijk wel een natuurmens ben. Ik zou het liefste van al eigenlijk mijn botten aandoen en van de wandelpaadjes afstappen, maar Kristin zegt dat ik daar nog niet klaar voor ben.

sherpa



Ik had van Kristin een bon gekregen om standup te gaan zien. Ik wilde gisteren bestellen en ik had mijn code al ingegeven. Natuurlijk wilde ik nog even iets checken, surf ik terug en is mijn code void. Maar ik had nog niks bevestigd! Leuk systeempje. Vandaag naar Sherpa gebeld, ze gingen het regelen.

zondag 24 februari 2008

Kom je bon halen feestje


Uiteindelijk is het half vier ofzo geworden. Het was weer een fuif.
En ondertussen is alles aangekondigd, dus mag ik er hier ook iets over zeggen: Dana en den Toni zijn officieel een koppel en Steven en Daisy gaan trouwen! Which is all, very, very nice.

zaterdag 23 februari 2008

Kristin is fantastisch

Ik ben vandaag gaan smeden (twee stuks afgewerkt, ééntje in de Vermiculit en ééntje in de temperoven, goe bezig Sam, goe bezig) en ondertussen heeft die van ons het hele kot gekuist, gewassen en gestreken en ook nog is alle voorbereidingen voor het kom je bon halen feestje van vanavond getroffen.
Vandaar, ze is fantastisch.

donderdag 21 februari 2008

woensdag 20 februari 2008

Etentje!

Gisterenavond met mijne sjoe gaan eten in de Passade te Mechelen. Wat een leuk ding zeg! Als er ge er zo voorbij komt gereden stelt het langs buiten niet veel voor, maar eens binnen! Smaakvol ingericht, fantastische bediening, uitgebreide kaart en stevig suggestie menu. We hebben gisteren Valentijn nog gevierd aangezien ik vorig weekend op verplaatsing was en we hebben het breed uitgesmeerd. We zijn wel aan het afbetalen, maar wat is leven als je je niet amuseert. Boterhammen met confituur zijn leuk, maar niet te lang! :) We zijn gisteren volledig voor het Degustatie menu van Februari gegaan en jeetjemina, was dat even de moeite zeg! We hebben ook een wijntje van de kaart gekozen, een Iguado Cabernet Sauvignon Merlot. 21€ op de kaart, maar zeker goedkoper te vinden in de lokale discount:) Mexicaans, dus purper en Merlot dus erg lekker.

Smisde


Ik heb een aambeeld gekocht! Al een tijdje geleden hoor, maar ik kom door diene fucking World of Warcraft ni toe om nog te bloggen :) Gaat wel weer over hoor. Mijn schoonbroer ging er een foto van nemen, maar nog ni veel van gezien dedju!
Anyway, dit brengt het totaal op 1 smis, 1 aambeeld.

Moet er nog komen:
Tongs, Bandschuurmachien, bankvijs, vermiculitebak,... enz!

Nog twee leuke boekjes gekocht trouwens: History of Blacksmithing. Erg interessant voor de Stefan ook omdat er instaat hoe je een flintlock pistool moet ineensteken.

Cultuur!

dinsdag 19 februari 2008

Kaarsen II

De kaarsjes mogen gedoofd worden, het is errug goed geweest. Er zijn mogelijkheden! Joy!

Manticore XV

Mannekes heb ik mij geamuseerd zeg. Djiezes Christ het was lachen. De scheve poortwachter uitgehangend, de homo Ordo Mortis jager en de ondode priester, ik zal ze nooit vergeten. Ik heb redelijk wat kunnen slapen en ni te veel gedronken en ik heb al gezegd dat ik wat scenario ga helpen schrijven voor de XVI. Foto's vind je bij mijn partner in crime Vincent.

vrijdag 15 februari 2008

Manticore

Het is zover. Manticore is begonnen. Ik moet toegeven dat ik er tegen opkeek, maar vreemd genoeg, door de mensen te zien ben ik meteen weer in mijn usual slot gevallen!

Mythrandir!

woensdag 13 februari 2008

X-men




Ben bijna rond. Erg leuk die Amerikaanse stijl. Wel even wennen. Plotlijntjes zijn zeker niet meer diepgaand dan in de Europese traditie, maar er zijn wel meer laagjes gecreerd door verscheidene plotlijntjes die allemaal characterbased zijn. Interessant.

Kaarsen

...mogen altijd gebrand worden tijdens E-day volgende week dinsdag.
Span-nend!

dinsdag 12 februari 2008

Chess Cafe


Hier ben ik weer.

Zaterdag avond was het feest! Een paar maanden geleden hadden Gino en mezelf een pact gemaakt, dat als de mens definitief van het straat geraakte, we er eentje op zouden gaan eten.
Hij is nog steeds met de lieftallige Sandrine en de dingen zien er goed uit. Dus om dat feit te vieren, wij naar het Chess Café in Leuven. Wat een avond. Het was erg lang geleden dat ik nog met twee woorden had gesproken. En met twee woorden bedoel ik dan: "Mojito, asjeblief" exact twee woorden. We hebben nog nooit zo'n rekening gezien, vandaar dat ik ze even met jullie deel. En voor diegenen die het zich afvragen: we hebben de eerste betaling van ons huis gehaald. Net. :)

De goden lachen, de goden fronsen, maar alles komt goed.

zondag 10 februari 2008

Wow


Mijn broer heeft me besmet met World of Warcraft. Ik heb de boot zo lang mogelijk afgehouden. Maar nu heb ik het toch eens geïnstalleerd. Shit dat is verslavend zeg.

For the Horde!

maandag 4 februari 2008

Marvel 1602


Mijn collega Philip heeft uit San Fransico Marvel 1602 meegebracht. Slechts 13€! De bandieten hier vragen er veel meer voor. Maar zij moeten de importkosten natuurlijk betalen.
Een pareltje. Heb ook nog wat X-men op bestelling staan bij Sodacomics.

Joy!

zondag 3 februari 2008

Doe de stemtest


Op de Standaard hebben ze nu ook voor de Amerikaanse verkiezingen een soort doe de stemtest-test geregeld. Aangezien de President van Amerika met recht en reden de leider van de vrije wereld genoemd mag worden (hoe scheef het ook is, het is waar,... zij hebben de bommen en de filmsterren) zou de hele wereld moeten mogen meestemmen. Volgens de stemtest zou het voor mij Hilary moeten zijn.

The Bastards

Ik had het niet beter kunnen zeggen. Misschien wel toevoegen dat die apekes die eerste geworden zijn ook lelijk waren en duidelijk geen leven hadden. Toch belangrijk gegeven.