Analytics

maandag 30 juli 2007

Love Boat Party Kattendijkdok


Bij gebrek aan iets beters heb ik mijn splinternieuwe sleutelhanger dan maar gefotografeerd. Ik was van plan foto's te nemen, maar mijn camera is op de strijkplank blijven liggen. Soit!

Het was ongelofelijk goed! Het volk was allemaal van onze leeftijd, de muziek was erg goed. Thomas de Soete kan spelen, TLP kan het nog beter. Iedereen was in de mood! We gaan volgend jaar terug!

Een minpuntje wel: 1 pint=€2,5. Dat was wel auw.

vrijdag 27 juli 2007

Bierblog

Mijn schoonbroer Steven heeft een fantastische bierblog. Niet alleen is hij een van de meesters van het woord. De mens neemt nog eens gemene foto's ook.

Aanrader!

donderdag 26 juli 2007

Loveboat


Ik stuur een mailtje over de loveboat naar Radio 1 en geen tien minuten later leest Annie Mac hem voor.
Leuk!

En als je het niet geloofd, beluister de show dan maar eens! I dare you!

dinsdag 24 juli 2007

Plaat van de maand


Nieuwe rubriek!

Ik was daarstraks naar Annie Mac's mash up aan het luisteren. Er zit een electro rifke in waar ik blij van word.

Wie?
Fedde Le grand (Ja, dieje van Put your hands up for detroit)
Wat:
Let me think about it ft.Ida Corr

Wordt een hit. Ge zult zien :)

EDIT: ik twijfel ineens. 'Michael Jackson' van The Mitchell Brothers in de Calvin Harris remx is ook wel de bom eigenlijk. Een keer gehoord bij Pete Tong, maar voorlopig nog nergens te vinden. Zelfs niet op Itunes.

"I wish I could move like Michael Jackson/spin around/have the world in a gaze/hit the ground/glide across the stage/get down/with my shoulder shake/I wish I could move like Michael Jackson/Hee-hee"

Fon-ky!

maandag 23 juli 2007

Foto van de week 7



Joy!

Zaterdag 4 augustus II en maandag 13 augustus


We hebben nog eens vergaderd en het zit zo: op zaterdag 4 augustus happent er een mini feestje in een Aarschotse veranda. Een officiële mail volgt met de details. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij! Aangezien mijne bloedbroeder met congé is dan, zou het natuurlijk onvergefelijk zijn om zomaar een tuinfeest te organiseren.

Let me tell you what we gonna do.

Mijne sjoe verjaart zoals jullie ongetwijfeld wel weten op 13/08. Ze wordt 28. En toevallig genoeg heeft de 15de iedereen congé! Ja! Congé! Iedereen! Dus doen we een tuinfeestje in Betekom. Op het gazon, aan onze pa zijn splinternieuw tuinhuis.

Ik ga proberen een vat te regelen.

Hihi

Een mes


Mijn welgemeende excuses voor de erbarmelijke foto. Ik heb het met een antieke Caplio moeten doen.
Het heeft een dag en een nacht in azijn geweekt en ik ben daarnet buiten op diene grijze telenet champion de scales er gaan afschuren. Het ziet er fantastisch uit! Het is natuurlijk niks vergeleken met met het werk dat mijne leermeester aflevert, maar het is een begin!

De staat waarin je het mes nu ziet (ik zoek er nog een naam voor trouwens), is de 'annealed 'staat. Kijk hier voor de complete metallurgische uitleg. Dan komt het harden. Tim gebruikt een selectieve hardingsprocedure in 'goop', dus gebruik ik die ook, want ik heb noch het materiaal, noch de plaats om het zelf te doen :) en dan komt het temperen. Aan het einde van die hitte behandeling zou ik dus een mes in mijn handen moeten hebben dat flexibel genoeg is om impact te verdragen, maar toch hard genoeg om een snijvlak te houden.

Ik kan niet wachten om aan het volgende te beginnen.

De goden brullen van het lachen voor het moment.

zondag 22 juli 2007

Tim de Smid

Gisteren ben ik gaan smeden! Wat een fantastische dag! Ik heb mijn mes van vorige keer helemaal uitgesmeed en nu ligt ze (het is een meisje)in de azijn om de C-scales er te laten afweken. Ik post zo snel mogelijk foto's!

woensdag 18 juli 2007

Battlestar Galactica


Ik heb een nieuwe obsessie. Battlestar Galactica is een mix van fantasty, scifi, en kostuumdrama. De serie zit ongelofelijk goed in elkaar. Het verhaal is zo duister, de personages worden zo uitgediept dat de sci fi naar de achtergrond word verdrongen. Het verhaal zou zich in eender welk era kunnen afspelen. Ik heb het eerste seizoen op DVIX rip en ik ben de tweede reeks (props aan de zwitser) nu aan het rippen. En op het tijdstip van dit schrijven zegt mijne Azureus dat BSG seizoen 3 nog tien minuutjes moet downloaden.

A Big Girl in a Big World

Ik was iets te onduidelijk in mijn vorige post. Kristin heeft een Zuid-Afrika blog met onze roadbook.

Je vindt haar hier.

woensdag 11 juli 2007

A Big Girl in a Big World

jeeej!

Ocean's Thirteen


We zijn em gisteren gaan zien. Het is meer van hetzelfde, maar datzelfde is elke keer weer zo leuk. In deze aflevering wordt Reuben, de mentor van de hele gang compleet belazerd en gaat the Rat Pack aan het werk om de scheve dingen terug recht te zetten.
Wat volgt is een kleurrijke, zeer scherp geregisseerde film, met supersterren die zich duidelijk aan het amuseren zijn. Spijtig genoeg mist de film een beetje diepgang. Soms lijkt het erop dat er wat achtergrond van de personages getoond wordt, maar je blijft steeds op je honger zitten.
Fantastische visuals, retro tot-en-met dankzij al die grote titles.... het is en blijft een aanrader. Een ook al is het een sequel, je hoeft de andere twee helemaal niet gezien te hebben om mee te kunnen.

maandag 9 juli 2007

Foto van de week 6

De rest

De rest van het weekend was helemaal oké. Zaterdag was het pokernight! Hans, Steven, Stefan, Stef, Tine, Vincent. Ze waren er allemaal. We hebben van negen tot half vier gespeeld. Het was de max.
Zondag bij de schoonzus en schoonbroer gezeten. Hun huis is ongelofelijk groot met duizenden mogelijkheden. Ik heb gordijnen opgehangen terwijl Kristin de keukenkastjes kuiste.
Huiselijk!

dinsdag 3 juli 2007

Foto van de week 5


Fly Blondie Fly!

Meevaller


Tim Wagendorp heeft weer van zich laten horen! Jochei! Jochei! De insiders zullen weten dat dat de man is die me soms eens laat smeden. En hij gaat terug de smiss in, en ik mag weer meedoen! Jeujjeujeuj! Klein geheimpje, ik heb mijn werkstukken sinds de laatste keer in de auto laten liggen om er zeker van te zijn dat ik ze de volgende keer sowieso bij zou hebben. Ik ben een raartje, maar dat is niet zo erg.

Tegenvaller

De vis heeft niet gebeten. So be it. Onwards!