Analytics

maandag 22 september 2008

Tis Cries!


Cries! Als ge door deze blog scrollt beginnen er ondertussen al een aantal postjes op dezelfde manier: cynische opmerking over de huidige politieke malaise, snelle witz over Yves Leterme, meestal gevolgd door een vergelijking die zo lek is als een gieter. Vandaag is dat niet nodig. De situatie die we voor ons hebben is zo ongelofelijk idioot dat ik er geen grappen bij hoef te verzinnen. Ik heb de speech van Bart De Wever gehoord op hun partijcongres: "blahblahblah... één moment van politiek moed... blahblahlah" Blaaskaak. Nu het is slechts afwachten tot dat de stuurlui aan wal beginnen te roepen dat de NVA alleen naar de verkiezingen moet. En als de crew rond Leterme de one-man-show van Bourgeois niet kan doen vergeten en het kartel toch opgeblazen raakt zal het enige resultaat zijn dat de slecht gezinde kiezer voor Lijst Dedecker gaat stemmen. Paars was dan toch zo slecht nog niet. Ik denk dat Dedecker hier erg goed gezind van moet worden: de gematigde Vlaming die al eens goed protest wilde stemmen (ik weet dat ge dat werkwoord niet moogt scheiden, Isabelle)maar die de Gotische Badboys van het VB toch iets te Rechts vonden hebben nu een lekker alternatiefje. En dan is het hek helemaal van dam.
Wordt nog interessant!

5 opmerkingen:

  1. Allemaal gesponsord door UW belastinggeld! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 'k vind het zelf ook nogal te erg aan 't worden. Gelooft er buiten debiele politici nog iemand dat ze iets gaan bereiken?

    Als meer dan een jaar wordt er gepraat, gaan deadlines voorbij en nu is er geen deadline (of wel ergens in 2009) en nu gaan ze er geraken hoor, NOT.

    Nieuw verkiezingen zeg ik en ne keer dik kin-kloppen voor de incompetentie van de huidige regering :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Volgens de Standaard peiling van vrijdag is 77% van de modale vlaming ervan overtuigd dat de huidige politici gewoon incompetent zijn.

    Daarnaast is het dan nog zo dat Leterme sinds dag 1 doet alsof zijn neus bloedt, dat Reynders sinds dag 1 schijnheilig glimlacht en niets doet en dat Milquet mor 2 letters kent (n & o btw)

    Ach... zielig is het.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. laten we brussel op z'n kop zetten, auto's in brand steken en dergelijke :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Long ago in a galaxy far away.