Analytics

dinsdag 30 september 2008

Lest we forget


Enkel voor de twenty-somethings:

Thunder Thunder Thundercats HOOOOOOOO!



Thundercats are on the move, Thundercats are loose, Feel the magic, hear the roar, Thundercats are loose. Thunder-Thunder-Thunder-Thunder cats!

Wishful thinking

Voor de zoveelste keer:

Als ik de muziek voor de Maxx op zaterdag zou samenstellen, dan zou het eerste uur er zo uitzien:



Maar wie ben ik natuurlijk :)

Boke Business

Is het oke om uw zelfgesmeerde bokes mee naar het werk te nemen? Poll aan de rechterkant.

maandag 29 september 2008

Amerika

Obama Pictures and McCain Pictures
see Sarah Palin pictures

We hebben er gene vliegende fuck mee te maken. We kunnen niks aan de situatie veranderen. We gaan er hoogstwaarschijnlijk niks van voelen. Toch hoop ik dat de zwarte man met de klinkende naam het gaat halen. Om de simpele reden dat hij een logica gebruikt waar ik me wel in kan vinden.

Huis update


Dus, hier de bergplaats. You Rang Milord?

Foto van de maand


Hans en Isabelle op de oevers van de warmbeek op ons fietsweekend in Hamont-Achel.

Bliss.

Weekend Review

JA ZELLE! Het is weer maandag ze! Het is nogal herfstig, dus met mij gaat het niet goed, ik hoop van jullie hetzelfde. Een goed weekend maakt dat de maandag meestal zuigt. Vrijdag avond was Kristin weg en heb ik wat achter de PC gehangen, ik was BOB, maar ik ben ondertussen wel lvl 62 :) Zaterdag stond alles in het teken van onze bergplaats, de novilon vloer ligt en Kristin heeft alles heringericht. Het prieel en de border zijn gevuld met nieuwe grond. Alles ziet er fantastisch uit. Nu nog de garage egaliseren, de smis inrichten en nieuw dak erop, de zolder isoleren, nieuwe ramen en deuren, bangkirai terras, de afspanning aan de Zuidkant, prieeltje aanplanten, gras omspitten en opnieuw inzaaien, buitenlicht aan de voordeur, trap beitsen, laminaat plakken, extra stopcontacten in de bergplaats, garage, keuken en living maken, de bovenverdieping renoveren en een stuk bijbouwen. Dat lijkt een lange lijst, maar een paar maand geleden was em nog langer, we komen er wel :)
Zaterdagavond was het feest bij de Steven voor zijn 27. Ik kan daar weinig over vertellen buiten dat ik zondag een hele dag in de zetel heb gelegen. Kortom: zeer goede tijd gehad!

vrijdag 26 september 2008

...

In de verteltrant waar De Prins de Duisternis zelf zich graag van bedient: een aantal ergernissen:

- Mensen die de te pas en te onpas "..." gebruiken in hun zinnen. In de trant van: "Zoudt gij dat eens kunnen bezien, uiteindelijk ligt dat toch bij jullie verantwoordelijkheden..." of "Ik heb Kristin gezien van het weekend..." Wat bedoelen ze daarmee? Ge moet zien dat ge dat doet, of ge ligt buiten? Ja, ik heb ze gezien, ze zat me ne andere te smoezelen op een terraske in Leuven? "..." is het literaire equivalent van "of anders kom ik op uw bakkes slagen"

-Mensen die naar Champagne refereren als "Bubbels". Er is nu zo'n reclameke op de radio met een griet die gaat kitesurfen en dan zegt: "relaxen op het strand, met een glaasje bubbels" Bah!

woensdag 24 september 2008

Oude zakken

zijn we nog niet, maar we komen dichter en dichter.

Gefeliciteerd Steven!

maandag 22 september 2008

Tis Cries!


Cries! Als ge door deze blog scrollt beginnen er ondertussen al een aantal postjes op dezelfde manier: cynische opmerking over de huidige politieke malaise, snelle witz over Yves Leterme, meestal gevolgd door een vergelijking die zo lek is als een gieter. Vandaag is dat niet nodig. De situatie die we voor ons hebben is zo ongelofelijk idioot dat ik er geen grappen bij hoef te verzinnen. Ik heb de speech van Bart De Wever gehoord op hun partijcongres: "blahblahblah... één moment van politiek moed... blahblahlah" Blaaskaak. Nu het is slechts afwachten tot dat de stuurlui aan wal beginnen te roepen dat de NVA alleen naar de verkiezingen moet. En als de crew rond Leterme de one-man-show van Bourgeois niet kan doen vergeten en het kartel toch opgeblazen raakt zal het enige resultaat zijn dat de slecht gezinde kiezer voor Lijst Dedecker gaat stemmen. Paars was dan toch zo slecht nog niet. Ik denk dat Dedecker hier erg goed gezind van moet worden: de gematigde Vlaming die al eens goed protest wilde stemmen (ik weet dat ge dat werkwoord niet moogt scheiden, Isabelle)maar die de Gotische Badboys van het VB toch iets te Rechts vonden hebben nu een lekker alternatiefje. En dan is het hek helemaal van dam.
Wordt nog interessant!

Boodschap van algemeen nut.

Misschien hadden jullie het al begrepen, maar sinds een tijdje kan Kristin ook bloggen op mijn blog. Frol was haar eerste hier. In principe kan je steeds onder posts zien wie de poster is.

Weekend review

Net terug van een weekendje Hamont-Achel met Hans en Isabelle. Isa wilde op fietsweekend en voor haar verjaardag hebben we dat even geregeld! Hotel de 7Sprong in Achel was erg leuk. Het kader, de service,... alles was goed. Hier en daar was er een kleine slip-up, maar dat is vergeeflijk: ze zijn immers nog maar net een jaar open. Het VVV had ons wel twee oude fietsen verhuurd zodat ik uiteindelijk op de replica bakfiets van de hoteleigenaar de heide ben ingereden. Perfect weekendje gehad.

vrijdag 19 september 2008

Ons huisje krijgt een thuis

Sinds kort heeft de Herseltsesteenweg 209 er een nieuwe inwoner bij, genaamd Frol, zoals je eerder al kon lezen op deze blog.
Nu, Frol, die een trol is, heeft sinds deze week een echt huisje. Nee, het is geen trollen huis, maar een betonnen huis, met liefde en noeste arbeid gemaakt door de beste vrienden van Sam en Kristin.


Ter illustratie hierbij enkele foto's:






donderdag 18 september 2008

Design




Tim, mijne leermeester wilt mijn opleiding in een hogere versnelling schakelen zodat hij met zijne pupil kan uitpakken bij de rest van de messenmakers in de trant van "Kijk eens wat mijne padawan al allemaal kan." Hij beseft ook dat em nog een tijdje daar zal moeten op wachten :) Dat betekent dus ook theorielessen. Het resultaat van de design theorie vind je hieronder.

Donna

Het kon niet uitblijven. Ik moest er iets van zeggen. Donna gaat weg. En zal hoogstwaarschijnlijk door Donna vervangen worden. De naam zal veranderen, de koppen, de jingles,... maar het gaat nog altijd een hitzender blijven. Dan kan Dave Peeter terug naar Stubru terug Brussel Vlaams presenteren.

woensdag 17 september 2008

Pleet van de meend

Ik kies er normaal gezien maar een, maar dit is zo goed. Ik ben helemaal geen Keane fan, ik vond ze te soft, te gemakkelijk, te 14 jarige meisjes muziek makend,...

Ze zijn terug nu en hebben een nieuwe plaat: perfect symmetry. Dit is het eerste singletje eruit. De synth maakt het weer de moeite.

maandag 15 september 2008

zaterdag 13 september 2008

Plaat van de maand

Zo'n schijf waar ge 's morgens mee kunt opstaan. De synth is de max, de break valt wat tegen. Maar ge wordt er zo blij van.

Poker

Zou het kunnen zijn dat iemand geld in mijne portefeuille verloren is? Foto's volgen.

vrijdag 12 september 2008

Feestjes

Het weekend is gisteren al begonnen. Ons D verjaarde maandag al, en ze gaf gisteren haar feestje in de Barcode. Het kind is 29 geworden. Hierbij nog is congrats! Wat me steeds erg verbaasd is dat diene Barcode, wat eigenlijk een veredeld dorpscafé is, zo'n leuke boite is. Wel spijtig dat de muziek zo hard stond. Ben een beetje hees vandaag. Nogal Samsonnig zo.

dinsdag 9 september 2008

Aachen

Zaterdagnamiddag was het ambachtenmarkt in Aachen. De messensmeden hadden daar een standje. Was erg leuk. We hebben een Froll gekocht.

maandag 8 september 2008

Het coole leven van Maëlle

Nieuwe link bij incrowd: "Het coole leven van Maëlle" Deze internaut is de oudste spruit van mijn collega Sigrid (ze wordt 12 de 31ste januari) en ze is beginnen bloggen. Ik verwacht veel lachgezichtjes en uitroeptekens. ;)

donderdag 4 september 2008

Smurfje hier, smurfje daar.


Iedereen wil precies met elkaar smurfstickers smurfen. Als daar maar geen smurfjes van komen.

Goedele 2

Ik heb gebladerd en ik heb het bij ons ma laten liggen. Ik ben de doelgroep niet. Echt niet.

Kristin trouwens ook niet. En ik had zo de indruk dat ons ma dat ook niet was. Wie kan me de doelgroep uitleggen? Je krijgt een mierenlokdoosje als prijs.

De avonturen van Sigrid in kunstland.

Sigrid heeft de knoop doorgehakt en gaat volledig voor haar kunst. Ze tekent en ze wil daar verder mee gaan. De volgende logische stap is dan de academie. In dit geval die van Vilvoorde. Ze heeft haar eerste les achter de rug en ze brengt meteen interessante weetjes mee. In dit geval is dat Banksy een Britse guerrilla kunstenaar die ongelofelijke dingen maakt.

Ben aan het denken om er een rubriek van te maken :)

woensdag 3 september 2008

Een echt Kutblad


Goedele heeft een boekske uitgebracht. Gisteren gehoord op de radio dat er een groot persfeest geweest was. Het is bewonderenswaardig dat die kiek van Begijnendijk zich altijd terug bovenop de mesthoop weet te wroeten. Daar moet ge respect voor hebben, ook al is ze nogal een one trick pony. Ik vroeg Kristin vanmorgen er eentje mee te brengen voor mij omdat ik altijd nieuwsgierig ben als er nieuwe pers uitkomt. Noem het nostalgie, noem het wat je wil, ik wil ze toch altijd eens gezien hebben. Ik kende de inhoud niet. Dat was een vergissing:

Thomas de Soete: "Dag Goedele, heet het een echt kutblad omdat er zoveel foefen instaan?"
Goedele Liekens: "Hoi Thomas, nee hoor, blahblahblahblah"

Kristin: "AHA!"

Zucht.

World of Warcraft


Ja hoor, ik speel nog steeds. Maar niet teveel :) Kleine screenshot om de vooruitgang te tonen :) Nog 4 levels en ik kan naar Outland (dat is het extra stuk wat in de expansion The Burning Crusade aan het spel is toegevoegd.) Levelen tot 70, paar keer raiden en dan kap ik er helemaal mee.

dinsdag 2 september 2008

Google Chrome

Net Google Chrome geinstalleerd, de google internet browser. Ziet er ongelofelijk leuk uit, weet nog niet zeker of hij al stabiel is. De lay out van mijne blog raakt al meteen verkloot,... dat belooft.
Leuk is wel de tab met meest bezochte sites. Handig.

Aachen

Dit weekend is het ambachtenbeurs in Aachen. Meer info vind je hier Steven, Daisy, Hans, Isa en mezelf gaan op zaterdag een kijkje nemen, iedereen is welkom om ons te vervoegen. Mail me voor de details!