Analytics

maandag 2 februari 2009

Weekend Review

Vrijdagavond heeft de VTSM de top drie gehaald! Het was moeilijk, maar we hebben ons fantastisch geamuseerd. Goeie kwis, veel muziek. Op een gegeven moment lagen we uit de top 5, maar we zijn er met veel moed terug ingeraakt. Aangezien de kwaliteit van de ploegen dit jaar zijn we zeer tevreden met het resultaat. We hadden ook een Brusselse delegatie bij onder de vorm van Laurent, die instond voor de Franse trash en algemene scheefzakkerij uit de jaren tachtig. Hij heeft ook op een gegeven moment Jo Vally kunnen herkennen terwijl niemand van ons enig idee had wie de vlotte zanger had kunnen zijn.
We hebben ons fantastisch geamuseerd, getuige onderstaande foto.
We zijn daarna in de Plaza in Baal nog gaan pinten drinken. Dat was erg scheef, maar erg leuk.

Zaterdag met een kleine kater uit mijn bed gekomen die me niet lang parten heeft gespeeld want er waren commisses te doen! Kostuums halen in Leuven, Colruyt, Metaleuven, glas wegdoen, naar den brouwer,... en 's avonds was het nieuwjaarsrevue! Kristin had een tijdje geleden in de Passe Partout een uitnodiging ervoor zien staan: alle Aarschotse burgers kregen een gratis kaartje en twee consumpties om naar Vlaamse schlagerzangers te gaan kijken. Steven's voorspelling: 50+ in kostuum kwam helemaal uit. We zijn snel naar de Loft gevlucht.

Zondag Hans, Stefan, Steven, Jordy, Sara, Nadine, Daisy en Isabelle over de vloer gehad. De eerste helft kwam naar het wereldkampioenschap kijken, de andere helft heeft op een hoopje in de bureau gezellig zitten doen. Iedereen was blij. Ze zijn allemaal nog spaghetti blijven eten. Lachen!

1 opmerking:

Long ago in a galaxy far away.