Analytics

vrijdag 29 mei 2009

Opendeurdagen Den Houwaart

Net mailtje gekregen van den Tim. Iedereen welkom. Ik zal er hoogstwaarschijnlijk beide dagen achter een aambeeld staan of ergens zat in de kant liggen.

Op zaterdag en zondag 20 en 21 juni vindt de jaarlijkse opendeurdag plaats in ‘Den Houwaart’ (vanaf 13 h). Dit is de ideale manier om kennis te maken met de Hagelandse wijn van Joeri Röttger.
Tijdens deze opendeurdagen kan je een kijkje nemen in de wijngaarden en vanzelfsprekend in primeur de jaargang 2008 degusteren. ‘De grote prijswinnaars van 2007 (2 x goud tijdens de proeverij van de commanderij Hageland; zilver op Megavino, beste Rosé < 10 € in Ambiance magazine) worden met verve overtroffen door de nieuwe wijnen 2008’ weet Joeri.
Ambachtelijk messenmaker Tim Wagendorp verzorgt samen met 2 collega’s smeeddemonstraties. De buurt rondom Houwaart leent zich trouwens uitstekend om te wandelen: de intrigerende heuvelruggen en het unieke Walenbos liggen vlakbij.
Wijngaard Den Houwaart vind je dankzij de wegwijzers vanuit het dorp. Meer info op 0499 39 14 15 of via denhouwaart@gmail.com en www.bloggen.be/denhouwaart.
Tot op de opendeurdagen!
Tim


Oh ja, diene wijn is echt wel de moeite. Bewijs hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Long ago in a galaxy far away.