Analytics

dinsdag 1 juli 2008

Weekend review


Onze weekends zijn de laatste tijd erg volgepropt. Wel, om eerlijk te zijn, dat waren ze altijd al, maar vroeger kwamen er minder harken, hogedrukreinigers en klopboormachines aan te pas. Anywayz, afgelopen weekend was niet anders. Vrijdagavond was het Partay in KD-city. (lees Kortijk Dutsel). De oudjes van de Chiroleiding hadden een fantastisch event in elkaar gebokst: Paintball Capture the Flag! Stefan (a.k.a Heul a.k.a Johnny van Herck en ondertussen a.k.a The Sargeant), Karel, Riekes, Jordy en mezelf waren de trotse leden van Nonkel Sam, ons Paintball gelegenheids team. Was lachen! Eerste twee matchkes gewonnen, maar dan in een sterke halve finale eruitgebonjourd door luidruchtige Limburgers. We hadden al een hele codetaal gecreeërd, we gaan volgend jaar sowieso beter voorbereid terug. Avond eindigde in een kebab-hol, dus jolijt te over.
Zaterdag BBQ voor mijne bloedbroeder Steven gedaan. (Geen zorgen, iedereen komt aan de beurt:) en het is als ik me niet vergis drie uur geworden. Vreemd dat ge nog zoveel tegen elkaar kunt liggen zeveren als ge elkander al 10 jaar kent en qua serieuziteiten alles al gezegd geweest is. Verfrissend!

2 opmerkingen:

  1. en door die super barbercue heb ik nog iets van ons TO DO lijstje kunnen afstrepen: een bloemetje voor op de livingtafel.
    En een zeeer mooi bloemetje, had het zelf niet beter kunnen kiezen. Merci!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Graag gedaan!
    Het was een inderdaad supergeslaagde BBQ!

    BeantwoordenVerwijderen

Long ago in a galaxy far away.