Analytics

maandag 22 oktober 2007

Weekend review

Het was een rustig weekendje. Vrijdagavond was het scampi's a volonté in de Place To Be in Heist. De twee vrolijke Fransen die er 15 jaar geleden mee begonnen zijn vonden het nodig om dat terdege te vieren en hun volledige voorgevel om te bouwen naar een filmset die zo uit de jaren 50 kon dateren. Quaint indeed. Het was een erg gezellige avond. De complete schoonfamilie was present, we hebben de kaartjes voor kerstmis getrokken en een hoop wijn gedronken. Suburbia, sweet suburbia :)
Zaterdag ochtend vroeg, erg vroeg, zijn we onze lening gaan regelen. Een paar handtekeningen om tien uur kunnen er voor zorgen dat je de komende 25 jaar met je bank aan de heup vast zit. Een beetje zoals een Siamese tweeling maar dan met hun portefeuille inplaats van het hoofd. Ik had in de loop van vorige week alle foto's van la maison afgedrukt en na het bankwezen zijn we mijn grootvader aan vaders kant even gaan bezoeken. August a.k.a Vader Gust a.k.a lange Gust a.k.a vabaal was erg in zijn nopjes met onze aankoop. Na de va, naar ons ma en onze pa om zelfgemaakte hamburgers te gaan eten! Nostalgie! Hoe werken zelfgemaakte hamburgers? Je haalt hamburgers in de Delhaize, je bakt ze, je snijdt een paar juinen en bakt hen vervolgens ook en dat alles gooi je op een pistolet! Lekkerlekker! Ons ma maakt dat soort eten alleen maar op algemene aanvraag en noemt dat dan wel eens al lachend loeiwijveneteen maar eigenlijk is er toch veel werk aan om dat op tafel te zetten. Zelfs mijn ma's gerenommeerd Witloof met frikandellen duurt niet zo lang om te maken. Ik had me natuurlijk compleet scheef gegeten dus duurde het tot een uur of twee voor we uit de zetel zijn geraakt. Zaterdag was het dag van de Kringwinkel en Tim gaf een smeeddemo in Tienen. Steven en Daisy zijn meegekomen en waren toch precies een beetje onder de indruk van het hele smeedgegeven. Kristin daarentegen was doodsbang dat ons huis er van in de fik zou schieten en ging toch eens nekeer mee komen kijken als ik het zelf aan het doen was. Tis een schatje :)
Zaterdagavond dan uiteindelijk toch nog op café geraakt, maar op dringend verzoek van Steven mag ik daar niet over uitweiden.
Zondag was een rustige dag: met Aransari, Rashi, Fu en de Renzo in de bossen achter Chaunteau rondgelopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Long ago in a galaxy far away.