Analytics

zondag 18 januari 2009

Dag van de Ambachtenn / Feestgalanterieën


Vorig jaar heb ik hem gemist omwille van een myriade aan redenen. Op 8/2/9 is het weer dag van de Ambachten. Het collectief "Feestgalanterieënn" waar den Tim ook inzit, heeft een mooie route die je op de dag van de ambachten bij elk van de kunstenaars langs doet lopen. Sensei omschrijft in de nieuwsbrief zo:

Beste mensen

Op zondag 8 februari vindt de 3e editie van ‘de Dag van de Ambachten’ plaats. De 6 kunstenaars van de Feestgalanterieën stellen die dag hun ateliers open tussen 10 en 17 uur. en Een unieke kans om met eigen ogen een fotografe (Fie Vandevin), juweelontwerpster (Veerle Deneef), hoedenmaakster (Anke Tacq), bloemiste (Hilde Pollet), lichtkunstenaar (Erik Reynders) en messenmaker (Tim Wagendorp) aan het werk te zien. De ideale mix voor het ganse gezin.

Ikzelf voorzie tijdens de dag van de ambachten doorlopend smeeddemonstraties. Daarnaast kan je kennismaken met de verschillende facetten van het vervaardigen van een handgemaakt mes. Joeri Rottger van wijngaard Den Houwaart geeft jullie de mogelijkheid om tijdens de smeeddemonstraties een lekker glaasje witte of rode Hagelandse wijn te proeven.

Vriendelijke groeten en tot op 8 februari

Tim


Als het al geschreven is, moet dat niet opnieuw gebeuren. Tim heeft me gevraagd om achter de smis te kruipen om wat voor animatie te zorgen terwijl hij zijn gasten ontvangt. Er komt toch een goei 250 man langs op zo'n dag. Jullie zijn natuurlijk allen meer dan welkom.

Ze maken elk jaar een flyer met een foto van hun allen erop, dit jaar is het naar mijnn bescheiden mening een pareltje.

1 opmerking:

  1. het was zeer goed! Verslagje van Sam volgt nog? De afwezigen hadden ongelijk!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Long ago in a galaxy far away.