Analytics

woensdag 29 augustus 2007

Een weekendje Ardennen


De weekendjes met Steven en de lieven begonnen jaren geleden. Mijn grootvader Cyril zou het omschrijven als de tijd 'waarin we nog helden waren'. Zijn tijd 'waar in hij nog een held was', wordt door onze generatie op onze beurt dan weer omschreven als 'de tijd waarin de dieren nog konden spreken.' Maar dit volledig terzijde.

Onze jaarlijkse uitstapjes begonnen op Camping Jamboree in Blankenberge wat we met de trein en een half uur durende zwaarbeladen wandeling bereikten. De uitrusting was simpel: twee Iglotentjes, een koelbox, een dekentje en een wegwerpbarbeque. Tien jaar later is dat laatste de enige constante. :D En dan nog meer uit nostalgie dan uit pure noodzaak. Ondertussen nemen we al een waterkoker mee en elk jaar proberen we onze luxe nog verder uit te breiden dan het jaar ervoor. Het gaat weeral lachen worden.

Op de foto boven het bewijs dat Steven me verleden jaar heeft proberen dood te doen. Ik denk dat hij dees jaar weer gaat proberen. For the record, dat bergske dat ge daar ziet was in het echt heel stijl. Heel stijl! Ge moet dat in het echt zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Long ago in a galaxy far away.